Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
a kuvaitiak kinyírnák Draskovi
  2008-08-28 21:32:11, csütörtök
 
  Olvasó: a kuvaitiak kinyírnák Draskovicsot - jó okuk van rá
2008-08-28. 13:02


A magyar lakosság írástudó, iskolázott része előtt nem titok, hogy idestova tizennyolc éve a mindenkori magyar kormányt hellyel-közzel köztörvényes bűnözők alkotják. Bűnöző és bűnöző között lehet, és kell is különbséget tenni. Aki ,,csak" a pénzt lopja el vagy kórházakat, iskolákat zárat be, annak is a börtönben a helye, de a nemzetét tudatosan tönkretevő, magas beosztású hazaárulókra nyilvánvalóan nem véletlenül várnak százával országszerte a szebbnél szebb lámpavasak.

Veres János és Gyurcsányi Ferenc, Lendvai Ildikóval egyetemben régen megérett már az életfogytiglani börtönre, de gondolkodó, magyar hazafi nem nyugodhat meg addig, amíg Draskovics nem felel tetteiért. Ez a vérvörös, zsidó kommunista ügynök mérhetetlen kárt okozott már eddig is az országnak, de azzal, hogy az igazságügyi és rendvédelmi minisztérium élére engedték, jóvátehetetlen bűnt követtek el, ráadásul további tobzódásának engedtek teret. Mert nézzük csak meg részletesen, hogy ki is ez az alávaló, hazaáruló szocionista titkosügynök?

Ugyanolyan szigorúan titkos tiszt, mint Medgyessy ,,Útelágazódás" Péter, azzal a különbséggel, hogy az ő adatait Kövér Lacika és Demeter Ervin elvtársak - szintén börtönérett figurák - még nem hozták nyilvánosságra. Hol is tűnt volna föl ez a szemétláda legelőször, mint az olajszőkítő brigantik táborában? Ő tudta, hogy Pintér Sándor - alias Sanyi bácsi -, Hujber, Csintalan és más maffiózók mellett Göncz Árpád köztársasági elnök vezényli az évszázad - ha nem az elmúlt évszázadok - bűntényének számító olajszőkítést, ezért baja nem lehet, ha rögtön befészkeli magát a kuvaiti Q8-as olajtársaságba, és mint pénzügyminisztériumi főfunkcionárius, fehér ingben, nyakkendőben nyúlta le a súlyos tízmilliókat a magyar államkasszából, mindannyiunk közös vagyonából.

Miután idővel már a kuvaitiak is szégyellték, hogy mennyit lop ez a mocsadék, országos botrányt okozva nekik is - mivel a Q8-asok zsonglőre hamar Kiss Ernő dandártábornok látókörébe került, majd megbukott, mert lenyomozták - ezért pánikszerűen kivonultak Magyarországról. Érdekes módon más államokban működik a Q8-as benzinkúthálózat, csak nálunk nem. A kuvaitiak minden bizonnyal boldogan - és okkal - gyűjtenék be a bűnöző Draskovics skalpját, ő viszont ,,köszönetképpen" Kiss Ernő nyakát törte ki, mihelyst pozícióba került az Igazságügyi Minisztériumban, így a szerencsétlen tábornok már mint kegyvesztett tudta csak felhívni a magyar lakosság figyelmét arra, hogy az olajszőkítésben élenjáró főbűnöző Draskovics és helyettese másokat is kirabolt, hiszen a halasztott vámfizetésnek amit ők kézi vezérléssel engedélyezhettek, óriási ára volt, jelentős kenőpénzt kellett a zsebekbe minduntalan visszacsorgatni. Ebből a hétpróbás csirkefogóból csinált tehát Medgyessy - mint D-sorozatú társából - pénzügyminisztert.

A szemétláda kapafogú zsidó itt is kitett magáért: azonnal visszatartott 200 milliárd forintnyi ÁFÁ-t több mint egy évig, ezzel földönfutóvá téve a kis- és közepes vállalkozók jelentős részét, rajtuk keresztül pedig nagyon sok kétkezi munkást és családjaikat. Elég belepillantani a statisztikai adatokba, és rögtön látható, hogy a népnyúzó Draskovics Tibor hány magyar szájából ütötte ki a kenyeret, hány cég került a csődeljárás és felszámolás közvetlen közelébe ennek a mocsadéknak ,,köszönhetően".

Olyan körbetartozást indított el ez az akasztófáravaló, ami lavinaként temette maga alá az építőipart, az élelmiszerfeldolgozókat, és a kiskereskedelmet egyaránt. De mit is várhattunk volna egy KISZ-káder koszos zsidótól? Az idegen érdekek kiszolgálójaként helyet kellett szorítania a zsidó ingyenélőknek, akik természetesen rögtön elfoglalták a tönkretett magyar vállalkozók helyét, és nagyon komoly állami támogatás mellett átvették és azóta is folyamatosan fosztogatják ezeket a szektorokat.

Ez a görény most sem fér a bőrében, belekötött a Kuruc.infóba, és Szilvásy haverjával együtt a nemzetbiztonsági tiszteket felhasználva fenyegetéssel, erőszakkal elérte, hogy Amerikában ezt a méltán népszerű nemzeti hírportált a zsidó és ügynökhaverok lekapcsoltassák. Ezek a börtöntöltelékek elvonási tüneteket okoztak több tíz- vagy százezer magyarnak, akik rendszeresen, nap mint nap a Kuruc.infóról tájékozódtak arról a vérlázító gazemberségről, ami ebben az országban folyik. Ez a mocskos hazaáruló kúrmány adócsaló pénzügyminiszterével, megfigyelési botrányba keveredett pénzügyminisztériumi államtitkárával, ügynök és tettestárs, elmebeteg miniszterelnökével, a zsidó titkosszolga köztörvényes bűnöző igazságügyminiszterével együtt nem bírja elviselni, hogy valaki nap mint nap leleplezi őket, ezért nézetük szerint a Kuruc.infónak pusztulnia kellett.

De tévedtek, piszkos szocionisták! A Kuruc.infót már nem tudjátok megsemmisíteni! Ha lekapcsoltatnak egy szervert, száz fog a helyére állni, és addig nyitogatja az egyébként sokszor alulképzett, tájékozatlan, és kifejezetten buta magyarok szemét, amíg azok észre nem veszik, hogy ki is az igazi ellenség, és egy szép napon győzni fog a magyar virtus! És akkor lesz haddelhadd...

Ettől félnek ezek a senkiházik, és ezért viselik szemrebbenés nélkül, rezzenéstelen arccal, ha valaki leírja, hogy ezt a kommunista diktatórikus országot az ügynökhálózat irányítja. Ezért veszi fülig érő szájjal tudomásul egy senkiházi Draskovics, hogy az általa irányított rendőrség maga a maffia. A kézivezérelt, zsidó, szintén ügynök legfőbb ügyész a bűnpártolásairól híresült el. Az egész ügyészség egy disznóól, ahol Kulcsár brókert úgy hallgatták ki, hogy egy volt - szintén ügyész - védője diktálja a jegyzőkönyvet, és a volt ügyész még arra is képes, hogy a bírósági folyosón pénzért árulja Kulcsár bróker vallomását.

Te mocsadék Draskovics! Van ettől lejjebb? Nem ezzel kellene foglalkozni, a tisztességes, becsületes emberek üldözése, szemkilövetés, tönkretételünk helyett? Te senkiházi, gazember zsidó, mint az OIT egyik tagja, hogy éled meg, hogy a kommunista brigantikból álló bíróság kilencven százalékos tévedéssel hozza a vérbírók által megfogalmazott ítéleteket?

Te nyomorult, nem gondoltál még arra, hogy ha itt egyszer megváltozik a rendszer, még a családod is a börtönben végzi? Diktatúrát építettek ki az elmebeteg, csaló, tolvaj miniszterelnököddel együtt, de ez a diktatúra lehetne sokkal puhább, ha az igazságügyi és rendészeti minisztériumot nem egy gyilkos hajlamú, de közben mosolygós gazember irányítaná.

Hagyd békén a Kuruc.infót és más nemzeti hírportálokat, Draskovics, szembesülj a saját viselt dolgaiddal, és addig takarodj el ebből az országból, amíg a nem találod a fejedet a satu két pofája közé szorítva!

Erdős János

http://kuruc.info/r/1/27403/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bűnpártolásairól, nemzetbiztonsági, börtöntöltelékek, kiskereskedelmet, kiszolgálójaként, benzinkúthálózat, engedélyezhettek, életfogytiglani, államtitkárával, főfunkcionárius, magyarországról, lekapcsoltassák, minisztériumban, olajszőkítésben, visszacsorgatni, akasztófáravaló, lekapcsoltatnak, megfogalmazott, köszönetképpen, tönkretételünk, belepillantani, körbetartozást, dandártábornok, megsemmisíteni, gazemberségről, olajtársaságba, államkasszából, nyilvánosságra, jóvátehetetlen, minisztériumot, visszatartott, ingyenélőknek, jegyzőkönyvet, olajszőkítést, szemkilövetés, természetesen, kuvaitiak kinyírnák, magyar lakosság, mindenkori magyar, pénzt lopja, nemzetét tudatosan, szebbnél szebb, életfogytiglani börtönre, szemétláda legelőször, olajszőkítő brigantik, kuvaiti Q8-as, súlyos tízmilliókat, magyar államkasszából, Q8-asok zsonglőre, Q8-as benzinkúthálózat, kuvaitiak minden, bűnöző Draskovics, Veres János, Gyurcsányi Ferenc, Lendvai Ildikóval, Kövér Lacika, Demeter Ervin, Pintér Sándor, Göncz Árpád, Kiss Ernő, Igazságügyi Minisztériumban, Draskovics Tibor, Erdős János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  A keserű igazság  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Környezetvédelem  Föld napja április 22  S a dalok tanulsága  Minden szülő a lényével nevel.  Jó éjszakát  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Vannak arcok  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  A keserű igazság  Mindenünk, amink van, amit sze...  György napra  Rögtön puha Mézes Krémes  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Ünnepelj csak  Esti kép  Az Európai Unió is foglalkozik...  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Esti kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Amit átélünk,  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Különös!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ez a jó az alvásban.  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Emberként automatikusan értéke...  Ázzal aki csak szép  Az embernek a társa: hiányzik.  Bella István: Zsoltár  Beney Zsuzsa - Tavasz  Föld napja április 22  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Nehezen engedem 
Bejegyzés Címkék
kuvaitiak kinyírnák, magyar lakosság, mindenkori magyar, pénzt lopja, nemzetét tudatosan, szebbnél szebb, életfogytiglani börtönre, szemétláda legelőször, olajszőkítő brigantik, kuvaiti Q8-as, súlyos tízmilliókat, magyar államkasszából, Q8-asok zsonglőre, Q8-as benzinkúthálózat, kuvaitiak minden, bűnöző Draskovics, szerencsétlen tábornok, olajszőkítésben élenjáró, halasztott vámfizetésnek, zsebekbe minduntalan, hétpróbás csirkefogóból, szemétláda kapafogú, statisztikai adatokba, népnyúzó Draskovics, mocsadéknak &#8222, kiskereskedelmet egyaránt, idegen érdekek, zsidó ingyenélőknek, tönkretett magyar, görény most, nemzetbiztonsági tiszteket, méltán népszerű, börtöntöltelékek elvonási, vérlázító gazemberségről, országban folyik, mocskos hazaáruló, zsidó titkosszolga, helyére állni, egyébként sokszor, igazi ellenség, szép napon, magyar virtus, kommunista diktatórikus, ügynökhálózat irányítja, senkiházi Draskovics, általa irányított, bűnpártolásairól híresült, egész ügyészség, volt ügyész, bírósági folyosón, kommunista brigantikból, vérbírók által, börtönben végzi, diktatúra lehetne, gyilkos hajlamú, saját viselt, bűnpártolásairól, nemzetbiztonsági, börtöntöltelékek, kiskereskedelmet, kiszolgálójaként, benzinkúthálózat, engedélyezhettek, életfogytiglani, államtitkárával, főfunkcionárius, magyarországról, lekapcsoltassák, minisztériumban, olajszőkítésben, visszacsorgatni, akasztófáravaló, lekapcsoltatnak, megfogalmazott, köszönetképpen, tönkretételünk, belepillantani, körbetartozást, dandártábornok, megsemmisíteni, gazemberségről, olajtársaságba, államkasszából, nyilvánosságra, jóvátehetetlen, minisztériumot, visszatartott, ingyenélőknek, jegyzőkönyvet, olajszőkítést, szemkilövetés, természetesen, hírportálokat, szerencsétlen, vámfizetésnek, csirkefogóból, nyilvánvalóan, rezzenéstelen, ügynökhálózat, fenyegetéssel, ügynökhaverok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.